Këto pamje dhe kjo këngë do të iu prekë thellë në zemër

0

Lufta e fundit, është historia më e errët që ka përjetuar populli kosovar në shekullin 100 vitet e fundit.

Shumë të vrarë, të zhdukur, të plagosur, dëme materiale e gjëra të sjella kishte sjellur kjo tragjedi e rëndë mbarë kombëtare, transmeton Gazeta NewBorn.

Sponzor

Për këtë ngjarje janë kushtuar edhe shumë këngë nga këngëtar të ndryshëm.

Flamur Plakiqi-Kënga e Reqakut 2018P.s Kënga e inqizuar jo profesionalisht!

Posted by Flamur Plakiqi on Sunday, January 14, 2018

-Sponzor-