Këto ushtrime japoneze bëjnë mrekulli me trupin e femrës!

0

E dini ju që femrat japoneze kanë 25 vite që mbajnë rekord për jetëgjatësi në botë? Jo vetëm kjo, por ia dalin gjithmonë të na surprizojnë me rini të përjetshme.

Një nga sekretet e tyre janë disa ushtrime specifike që arrijnë të kenë një ndikim të jashtëzakonshëm në fizikun e njeriut.

Sponzor

Ky pozicion ndihmon qarkullimin e gjakut dhe parandalon lodhjen apo fryrjen e këmbëve. Shtrihuni me bark dhe lëvizini këmbët a thua se një erë e fuqishme po jua përkund.

Për të përmirësuar qarkullimin cerebral uluni- ngrihuni në këtë pozicion:

Më pas ngriti këmbët, mbajini drejt dhe veproni po njësoj:

Për të forcuar enët e gjakut dhe shmangur presionin apo lodhjen, kalojini duart pas dhe realizoni këtë tërheqje:

Për hir të shpinës dhe tonifikimit mundësoni një ushtrim të tillë:

Gjithashtu lakoni shpinën:

dhe fidoni veten:

Si përfundim, përmbylleni të gjithën me këtë ushtrim:

Forcim i shpinës, çlirim i stresit dhe qetësim i mendjes.

-Sponzor-