Këtu mund ta verifikoni nëse keni gjoba të papaguara

0

Tash çdo qytetar i Kosovës do të mund ta di nëse është në kërkim të Policisë. Krejt këto të dhëna do të mund t’i mësoni veç me një klikim, transmeton Gazeta NewBorn.

Qytetarët e Kosovës tash e tutje mund ta dijnë saktë nëse kanë ose jo ndonjë gjobë.

Policia e Kosovës e ka bërë publike një link në të cilin mund të shihen gjobat dhe kundërvajtjet që i kanë qytetarët.

Krejt këto të dhëna mund t’i merrni vetëm duke u regjistruar.

Ky është linku:

-Sponzor-