KF Talenti nga Malisheva shpallet fituese e turneut ballkanik

0

KF Talenti nga Malisheva është shpallur fituese e turneut ballkanik “Megi Cup International Shqipëri.

Edhe pse e re, kjo shkollë e futbollit po korrë suksese të njëpasnjëshme.

Sponzor

Kjo shkollë deri më tani ka fituar vende të para në garat ku ka garuar.

Postimi i SH.F TALENTI:

Fitues i turneut Ballkanik “Megi Cup International Shqipëri” me gjeneraten 2009-të Shkolla e futbollit “Talenti” nga Malisheva.

Tejet të lumtur kur puna dhe suksesi flasin vet

Urime për të gjithë

Sh.F “Talenti” Malishevë⚽🏆

Fitues i turneut Ballkanik "Megi Cup International Shqipëri" me gjeneraten 2009-të Shkolla e futbollit "Talenti" nga…

Posted by Shkolla e Futbollit "Talenti" Malishevë on Wednesday, July 3, 2019

-Sponzor-