Kingu i Instagramit dhe Tik-Tokut – Kush është Lumiibre, i riu që ua kalon edhe VIP-ve me like e shikime?

0

Thirret si kingu i Instagramit dhe Tik-Tokut, kush është Lumiibre që po ua kalon edhr VIP-ve me shikime?!

I ri në moshë, por i njohur jashtëzamonisht shumë në rrjetet sociale, veçmas në Instagram dhe Tik-Tok.

Sponzor

Quhet Lumiibre. Ai ka arritur që të pëlqehet jashtëzakonisht shumë nga gjitha gurpmoshat.

Ai ka mijëra ndjekës në Instagram e Tik-Tok.

Lumiibre, storjet i shikohen me mijëra herë derisa kur hynë live ai shkon deri në 15 mijë ndjekës që e shohin liven e tij.

Ai është nga Kosova, konkretisht nga Podujeva.

E veçantë është se ky i ri ua kalon edhe VIP-ve me shikimet dhe liket që i merr në këto platforma.

-Sponzor-