Ky është 50 vjeçari i cila vari vetën në pemë afër shtëpisë

0

Një ngjarje e trishtë ka ndodhur në Klos, ku një 50 vjeçar është gjetur në banesë i vetëvarur.

Kanë qenë familjarët e shqiptarit që e kanë gjetur trupin e 50 vjeçarit S.L të varur në një pemë, në afërsi të banesës.

Sponzor

Policia dhe hetuesit kanë shkuar në vendngjarje dhe kanë nisur hetimet

-Sponzor-