Kjo është agjenda e aktiviteteve për 11-vjetorin e pavarësisë

0

Në Kosovë nesër shënohet 11 vjetori i shpalljes së Pavarësisë. Për këtë ditë janë paraparë aktivitete të ndryshme, duke filluar nga ora 08:00 e mëngjesit.

Në mëngjes do të mblidhet Qeveria, e cila do të mbajë mbledhje festive për nder të 11 vjetorit të Pavarësisë.

Pas gjysmë orë, bëhet ngritja solemne e Flamurit, ku do të marrë pjesë Presidenti Thaci, kryeparlamentari Kadri Veseli dhe kryeministri Ramush Haradinaj.

-Sponzor-