Kjo është Arizona Hoti maturantja bukuroshe e cila mori vëmendjen e te gjithve, por ky detaj befasoj të gjithë!

0

Mbrëmja e maturës është nata më e rëndësishme për nxënësit që përfundojnë shkollën e mesme.

Të gjithë nxënësit i kushtojnë rëndësi të veҫantë kësaj nate, duke zgjedhur veshjet më të bukura,

Sponzor

Por vemendjen si duket e kamarr maturantja nga Skenderaj Arizona Hoti e cila ka mahnitur të gjithë me paraqitjen e saj.
Me rastin e mbrëmjës së maturës, Arizona ka zgjedhur një fustan gjigant i cili la pa fjalë të gjithë qytetarët që e panë në paraqitjen e saj.
Në qytetin e saj Arizona njihet për veshjen e saj me shumë stil, ajo madje është edhe pronare e një dyqani URBAN STYLE i cili dyqa eshte njeri nder me te medhejt ne regjionin e Drenices i cili ka veshje te ndryshe e shum te mira!
Në të ardhmen ajo mendon që të bëhet stiliste.

Ndryshe, ajo ka kryer shkollën e mesme në shkollën “Anton Qeta” në Skenderaj!

Ja dhe disa foto nga Arizona qe vertet do ju mahnisin pa fund:

-Sponzor-