Kjo është arsyeja se përse mbi 70 autobus me serbë sot lëshuan Kosovën dhe shkuan në Beograd

0

Mbi 70 autobus me qytetarë serbë janë nisur sot drejt Beogradit për të marr pjesë në protesën e cila do të organizohet sot në Serbi.

Gazeta NewBorn, ka siguruar pamje ekskluzive ku këta autobus shihen duke kaluar nepër pikën kufitare në Merdare për të shkuar në drejtim të Serbisë.

Sponzor

Gazeta NewBorn, nga Merdara mëson se aryseja e nisjes së këtyre autobusëve nga Kosova për në Beograd është se do ti japin mbështetje mitingut të thirrur nga Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq.

Serbet duke shkuar ne proteste per Vuçiqin, kolone masive ne piken kufitare MerdarePamje ekskluzive nga Gazeta NewBorn

Posted by Gazeta NewBorn on Friday, April 19, 2019

Pamje nga Merdara

-Sponzor-