Kjo është firma “Iliri Has” nga Gjakova që bën furra, kamina dhe zbukurime mahnitëse nga guri

0

Keni vendosur të bëni një oborr, që ai të duket më i bukur, por akoma nuk keni vendosur se kush do t’ua rregulloi atë.

Ndodhë që mendja juaj është me dyshime se cilës kompani t’ia jepni punën. Për arsye se nuk jeni sigurtë se a mund t’u pëlqej puna dhe mund t’iu shkoj dëm.

Sponzor

Doni të hapni një restaurant, por prapë keni dyshime por keni dyshime se nuk mund të duket aq bukur sic keni planifikuar. ‘Ilir Has’, nga Hasi i Gjakovës, e cila ka një përvojë të madhe të punës. Ne kemi vendosur të u’a tregojmë disa punime senzacionale të kryera nga kjo firmë, të cilat mund t’i shikoni përmes fotove që u’a sjellim më poshtë.

Mos hezitoni, garancion dhe cilësi në punën që bëjnë.

Numri kontaktues: 044295489. Ju mirëpret pronar Besim Gutaj.

 

-Sponzor-