Kjo është video e bashkëshortës së Adem Demaçit, me lot në sy rrëfeu sfidat e familjes

0
Ajo lot në sy rrëfeu edhe sfidat, me të cilat janë ballafaquar ajo dhe dy fëmijët e saj.

Në rrugëtimin e emisionit ”Mbresë”, një nga personalitetet, që ka rrëfyer mbresat e saj është edhe bashkëshortja e Adem Demaçit, zonja Xhemajlie Hoxha Demaçi.

Ne do t’ua risjellim mbresat e saj, të cilat fillojnë me momentin e burgosjes së Adem Demaçit, si kishin shkuar policia serbe për ta arrestuar, çfarë iu ka thënë Adem Demaçi dhe shumëçka tjetër nga ky moment.

Sponzor

Zonja Xhemajlie Hoxha Demaçi, me lot në sy rrëfeu edhe sfidat, me të cilat janë ballafaquar ajo dhe dy fëmijët e saj, Shqiptari dhe Abetarja, vetëm pse ishin familjarët e Adem Demaçit.

 

-Sponzor-