Kjo këngë për gurbetin do të iu emocionoi shumë

0

Disa puntor janë ulur dhe kan kënduar për pak momente. Kjo këngë është realizuar ekskluzivisht për Gazetën NewBorn.

Ata i këndojnë gurbetit, vendlindjes, nënës dhe familjes.

Sponzor

Nuk janë të rralla kur këngët këndohet për gurbet.

Vjen këngë e re ekskluzivisht për Gazetën NewBorn nga këta djemlosha që jetojnë ne gyrbetShpërndaje edhe ti nëse të pëlqeu kjo këngë

Posted by Gazeta NewBorn on Monday, March 12, 2018

-Sponzor-