Kjo që u tha tani për PDK-në, i tronditi LDK-në dhe LVV-në

0

Analisti politik Ilir Mirena në Debat Plus në RTV Dukagjini tha se është PDK e vetmja parti që nuk është e interesuar të bëjë koalicione.

Sipas Mirenës për dallim nga partitë tjera që si duket po ia kanë frikën PDK dhe Kadri Veselit të cilët po ngarendin të bëjnë koalicione me njëra tjetrën sikur të jenë në ankth.

Mirena tha ndoshta partitë politike kanë sondazhe të brendshme dhe si duket PDK është e relaksuar në këtë aspekt.

-Sponzor-