Komentuesit e bëjnë për ‘pesë pare’ Burdushin: A po e ki fllad o bir aty, a nuk e parashikove arrestimin tënd a?

0

Hysri Peqani, i njohur si Burdushi është arrestuar nga Policia.

Arrestimi erdhi pas bastisjes që i është bërë dje shtëpisë së tij dhe dyshimeve për disa vepra penale.

Sponzor

Pas bujës që bëri lajmi i arrestimit, profili i Burdushit në Facebook, që është publik, është mbushur me komente nga qytetarët.

Ata në shumë raste e shajnë dhe ofendojnë atë, por nuk mungojnë as mesazhet përkrahëse.

Komentet vijnë në postimet që nuk kanë të bëjnë fare me arrestim.

Lexoni disa nga këto mesazhe më poshtë.

-Sponzor-