Kompania “Besi” për larjen e tepihave një zgjidhje e duhur për shtepinë tuaj më të pastër

0

 

 

Sponzor

PastrimiBesi🌀

Pastrimin e tepiheve & Batanive ,kanapeve ,mbulesat, jogit dhe gjithcka tjetër për shtepin tuaj!
🚛Vijmë i marrim
✅ I pastrojm & i paketojm
🚚Ua sjellim në adresë.
#Prishtine #Gjilan #Lipjan #Ferizaj
📞044/906-999

Ne të dhurojmë momente pastërtie !

Mos u mendo ku me i pastruar tepihët, për këtë është BESI, sistem i shpejtë në tregun Kosovar që minimizon problemet e përjetuara në proceset e larjes së tepiheve dhe maksimizon shpejtësinë.

Ne shpesh bëjme gabim duke supozuar se Tepihet tona janë të pastër vetëm për shkak se ata duken të pastra. Megjithatë, me kalimin e kohës ata mbledhin pluhur, mikrobet, dhe ndotëste tjere ajrore. Ekspertët sugjerojnë pastrimin profesional te Tepiheve dhe dhe divaneve çdo 6 – 12 muaj për të parandaluar njolla të përhershme, dhe mikrobet.Pastrimi I tyre I ndihmon gjithashtu dhe për të rritur jetëgjatësinë e Tepiheve apo Kanapeve.

-Sponzor-