Kompania OrganicHerb prezantuese e produkteve organike të Kosovës dhe Shqipërisë në Nuremberg të Gjermanisë

0

Kompania OrganicHerb në kuadër të Ministrisë se Tregtisë dhe Industrisë përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), është duke marrur pjesë në panairin “BIOFACH”që po mbahet në Nuremberg të Gjermanisë.

“BIOFACH” është panair në të cilin promovohen ushqimet organike. Kompania OrganicHerb që është kompani kosovare është duke i promovuar produktet e saj të kultivuara dhe te egra si; fruta mali, bimë mjekuese, aromatike , etj., para blerësve dhe vizitorëve nga shtete të ndryshme pjesëmarrëse në këtë panair.

Sponzor

Ky panair është një mundësi e mirë për kompanitë kosovare që të takohen më prodhues profesional të ushqimit organik dhe të njihen me trendet e fundit të këtij sektori.

#KosovaGatiPërJu
#KosovoReadyForYou

www.organicherb.info

info@organicherb.info

+383 44 515 171

www.facebook.com/Organic-Herb-1865369726861915/

Artikull i sponsorizuar

-Sponzor-