Konsull i Përgjithshëm me vetëm shkollën e mesme të kryer (Dokument)

0

Me grada te pozitave është ngritur, por jo edhe në nivele arsimore. Konsulli i Përgjithshëm në Bavari, Afrim Nura, del se është vetëm me shkollë të mesme, por megjithatë kjo nuk e ka penguar që ai të gradohet në pozita diplomatike.

Gazeta NewBorn, mëson se Nura i cili është Konsull i Përgjithshëm në Bavari në njërën prej republikave me të mëdha në Gjermani e ka të kryer vetëm shkollën e mesme. Fakultetin e Mjekësisë e kishte filluar duke kryer vetëm gjashtë semestra, por të mos e kryer më atë.

Sponzor

Siç shihet në CV-në e Nurës të cilën e ka siguruar Gazeta NewBorn, arsyetimi i ndërprerjes së studimeve ka qenë pasi që Universiteti i Prishtinës, ishte suprimua dhe mbyllur nga masat e ashpëra të Millosheviqit, ani pse kjo gjë ka ndodhur mbi dy dekada më parë, por Nuha më nuk ka marr mundin që të i rinisë studimet aty ku i kishte lën, duke zgjedhur kështu që përkundër mos arritjes së kryerjes edhe të një niveli arsimor, ai të bëhet Konsull i Përgjithshëm.No description available.

Por kjo nuk është e tëra, Nura ka probleme të theksuara edhe në drejtshkrim në një e-mail të dërguar vit më parë, Nura del se nuk e njeh mirë drejtshkrimin e gjuhës shqipe, duke bërë kështu gabime të pafalshme për një konsull të përgjithshëm.No description available.

-Sponzor-