Krstajiq babën e ka malazez e nënën serbe, por çfarë tha për shqiptarët?

0

Përzgjedhësi i përfaqësueses së Serbisë, Mlladen Krstajiq, është pyetur nga gazetari zviceran, se çfarë mendon për Zvicrën në të cilën luajnë shumë lojtarë me origjinë shqiptare? Krstajiq është përgjigjur:

“Sa i përket futbollistëve me origjinë shqiptare, unë nuk merrem me çështje politike. Unë vetë vij nga kultura të ndryshme, babai im ka lndur në Malin e zi, ndërsa nëna serbe. Rëndësi për ne ka që Zvicra ka një kombëtare të mirë. Skandalet mes Shqipërisë dhe Serbisë i përkasin të shkuarës, unë mendoj të shohim përpara”.

-Sponzor-