Kufoma mbeti për 6 orë në QKUK – A duhet të shkarkohet drejtori i QKUK-së nga MSH?

0

Skandaloze: Kufoma e një 65 vjeçare me koronavirus qëndroi më shumë se 6 orë në QKUK

Trupi i pajetë i një gruje 65 vjeçare, e cila ka vdekur ditën e djeshme në Klinikën e Nefrologjisë, nuk është larguar deri në orët e hershme të ditës së sotme.

Sponzor

E njejta ngjarje ka ndodhur një ditë më herët në Spitalin e Mitrovices, e cila nuk kishte morg ta dergonte pacientin dhe ishte detyruar ta linin te qendronte me pacientet e tjerë, për këtë shkak është shkarkuar Dr.Enis Istrefi nga pozita e Drejtorit të Spitalit të Mitrovices.

-Sponzor-