Kujdes! Pamje të rënda të kësaj nënë 34 vjeçare e cila po kërkon ndihmë për tu shëruar

0

Ka mbetur e shtrirë dhe vetëm në mëshirën e vajzës, 13-vjeçare.

Derisa vuan nga sëmundja e rëndë, nëna 34-vjeçare që nuk po gjen shërim në Kosovë, e ka edhe hallin e tre fëmijëve të saj, që nuk kanë bukë për t’u ngopur.

Sponzor

Kjo është gjendja e rëndë e familjes katër-anëtarëshe të Elvira Gashit nga Gjakova, të cilës i duhet ndihmë urgjente. Shiko video më poshtë:

Gjakove: Familja Gashi ka nevoje per ndihmen tuajShperndaje !!

Posted by Troll Video on Saturday, September 1, 2018

-Sponzor-