Home Show Biz Kunata e lë nën ‘hije’ edhe Leartën, me këtë veshje i ‘çmendi’...

Kunata e lë nën ‘hije’ edhe Leartën, me këtë veshje i ‘çmendi’ të gjithë

0

Neca Terrnava, u përfol shumë në media si kunata e Leartes.

Ajo me paraqitjen e saj i ka çmendur të gjithë me stilin e saj të vecantë.

Sponzor

Neca së bashku me nusen e këngëtarit të njohur Albatrit Muqiqit, Egzonen e kanë një biznes të cilin e udhëheqin dyshja për mrekulli.

Dhe ndjekësit herë pas here i njoftojnë përmes imazheve të publikuar në Instagram .

Në fundmi ka qenë Neca, kunata e Leartes e cila është shfaqur nga vendi i biznesit të tyre e veshur me një veshje shumë me stil krejt lula,lula.

 

-Sponzor-