Kunatat Mziu, njihuni me gratë e 5 vëllezërve Mziu

0

Ata janë vëllezërit më të famshëm në Kosovë.

Fjala është për vëllezërit Mziu të cilët njihen për muzikën që e bëjnë si në klipe ashtu dhe në dasma e ahengje të ndryshme familjare transmeton Gazeta NewBorn.

Sponzor

Ata kanë qenë të ftuarit e radhës në emisioni e radhës. Mirëpo, gjatë xhirimit të bisedës, ata janë përballë me një befasi.

Vëllezërve u kanë hyrë gratë e tyre në emission duke jau bërë një surprizë të këndshme.

Ju që nuk i njiheni, këto janë gratë e tyre.Related image

Image result for vellezerit mziu

Related image

Related image

Image result for vellezerit mziu

Image result for vellezerit mziu me graRelated image

Image result for vellezerit mziu me gra

Related image

Image result for vellezerit mziu me gra

Image result for vellezerit mziu me gra

Related image

Related imageImage result for vellezerit mziu me gra

Related image

Related image

-Sponzor-