Kurti kishte ftuar shqiptarët të votonin kundër Merkelit por Merkel fitoj zgjedhjet

0

Vetëvendosje dhe kreu i saj Albin Kurti, kishin thirrur shqiptarët në Gjermani që të votonin kundër partisë së Angela Merkelit, por kjo e fundit i kishte fituar megjithëatë zgjedhjet.

Poashtu, Kurti sot ftoj shqiptarët që të votojnë për Joe Biden.

-Sponzor-