Kurti u shkruan letër ambasadorëve: Na ndihmoni, jemi në gjendje të rëndë

0

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti u ka shkruar një letër publike ambasadorëve të vendeve mike në Kosovë.

Kurti, përmes kësaj letre ka kërkuar nga ambasadorët që Kosova të ndihmohet ngase sipas tij vendi është në gjendje të rëndë.

Sponzor

Ish-kryeministri thotë se situata është dramatike dhe se furnizimet esenciale mjekësore janë duke mbaruar.

Kurti për këtë situatë ka fajësuar qeverinë aktuale./Insajderi.org

-Sponzor-