Kush e mori dhe e futi me ‘zor’ në veturë Halil Kastratin? (Video)

0

Halil Kastrati, i cili njihet si humanisti më i madh në trojet shqiptare, tregon për fëmijërinë e tij, momentet jo të mira të jetës së tij si dhe arsyen që e shtyu të merret me humanizëm, por edhe sukseset e deritanishme.

“Në Tetovë na është ndalur makina dhe një bamirës na ka marrë me zor edhe na ka dërguar në një dyqan të këpucëve. Na ka thënë se po u blej sepse ju ecni shumë, dhe po dua që kur ju të ecni të kem edhe unë shpërblime”, tregon Kastrati. Shikojeni videon duke shtypur hapesiren me poshtë.

Sponzor

Ai tutje tregoj edhe momente tjera.

Profili ndryshe i humanistit Halil Kastrati

Profili ndryshe i humanistit Halil Kastrati

Posted by RTV Dukagjini on Saturday, December 29, 2018

Fëmijëria e tij nuk ishte aspak e lehtë, ishte rritur me rroba të harrnuara, mirëpo përkundër kësaj thotë se kishte kaluar një fëmijëri të lumtur.

-Sponzor-