Kush është Fikret Demiri, zyrtari i Qeverisë së Kosovës, që ishte në ushtri bashkë me Vuçiqin?

0

Presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiq, në ditën e parë të vizitës në veri të Kosovës e ka takuar Fikret Demiri, zyrtar i lartë i Ministrisë së Kulturës në Qeverinë e Kosovës, raportojnë mediet serbe.

Demiri, pjesëtar i komunitetit goran në Kosovë, ka qenë me Vuçiqin bashkë në shërbimin ushtarak të ish-Jugosllavisë.

Sponzor

Mediet serbe po ashtu kanë raportuar se Vuçiq dhe Demiri janë adhurues të ekipit serb të futbollit Crvena Zvezda. /Zëri/

-Sponzor-