Kuvendi i Dytë i Punës së Nismës nëpërmjet fotografive

0

Nisma Socialdemokrate ka mbajtur Kuvendin e Dytë të Punës. Në këtë Kuvend është freskuar Këshilli Kombëtar i këtij subjekti si dhe janë bërë disa ndryshime në statutin e Nismës, transmeton Gazeta NewBorn.

Kryetari i Nismës, Fatmir Limaj ka thënë se këtij Kuvendi i ka parapri një aktivitet i madh anekënd vendit.

Sponzor

Limaj thotë se i gjithë ky aktivitet ka shërbyer Nismës që të kthehen në bazë dhe nga aty të shohin vlerësimet e njerëzve për të parë se si kanë ecur këto dy vite dhe çka duhet bërë tutje.
Më poshtë ua sjellim disa fotografi nga ky Kuvend i Punës së Nisma Socialdemokrate:

-Sponzor-