Ky djalosh i ëmbël në fotografi, sot është njeriu më i përfolur në botë

0

Ky djalosh shumë i ëmbël në fotografi, prej kohësh, por tani më së shumti është shndërruar ndër figurat më të përfolura në botë.

Bëhet fjalë për presidentin e sapo ardhur në detyrë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump

Sot, ai është pjesë e mediave çdo ditë dhe personi më i përfolur në botë, ndërsa kjo fotografi e tregon fëmijërinë e tij.

-Sponzor-