Ky është hoxha i cili 20 vite më parë varrosi Adem Jasharin e familjarët e tij, nuk është Osman Musliu (Video)

0

Hoxha nga Malisheva, Fetah Bekolli, 20 vite më parë kishte kryer një punë të jashtëzakonshme, të cilën thuajse pak kush mund ta bënte, sidomos atëherë dhe në atë kohë, raporton Gazeta NewBorn.

Ishte pikërisht hoxha Fetah Bekolli, i cili kishte kryer ceremoninë e varrimit të familjes Jashari.

Sponzor

Edhe sot e kësaj dite ky hoxhë merr respekt të madh nga qytetarët e vendit, e veçanarisht nga familja Jashari, shkruan Gazeta NewBorn.

Bekolli, ndryshe njihet edhe për reagimet e tij të zëshme kundër ekstremizmit fetar.

-Sponzor-