Ky është humanisti i cili ndërroi jetë, e i cili bëri me shtëpi shumë familje kosovare

0

Pas një sëmundje të rëndë ka ndërruar jetë humanisti gjilanas, Ruzhdi Bunjaku.

Ruzhdi Bunjaku i cili jetonte dhe vepronte në Zvicër, kishte ndërtuar disa shtëpi për familjet skamnore në komunën e Gjilanit.

Po ashtu, Bunjaku kishte siguruar edhe donacione nga të huajt për t’i ndihmuar familjet në nevojë, transmeton lajmi.net.

Ai ka ndërruar jetë pas një sëmundje të rëndë.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet nesër në varrezat e qytetit të Gjilanit.Image result for Ruzhdi BunjakuRelated image

Related image

Image result for Ruzhdi Bunjaku

Image result for Ruzhdi Bunjaku

-Sponzor-