Ky është Restoranti “Infinit Bar” në Pejë, që ka pamje mahnitëse

0

Nësë vizitoni Dukagjinin dhe nuk shkoni në restorant “Infinit Bar”, atëherë vizita e juaja lirisht mundet me u quajtë e dështuar, pasi keni humbur një mundësi të mirë relaksi në këtë restorant me pamje mahnitëse të bjeshkëve që ka për rreth.

Përveç bukurisë që ka Peja e cila ju mahnitë me pamjet e bjeshkëve të nemuna aty keni shumë çka të bukur.

Sponzor

Nuk thuhet kohtë se Restorant “Infinit Bar” është një ndër më të vizituarit në rrafshin e Dukagjinit.

Restorant “Infinit Bar”, gjendet në Pejë përball fakullteti Juridik

Ushqimet janë të freskëta, dhe shërbimi është mjaftë cilësor. Atëherë ju mbetet vetëm ta vizitoni!

-Sponzor-