Labinot Tahiri: Nese nuk ju rrihet afër meje, shkoni n’… !

0

Këngëtari dhe deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri, ka befasuar me një reagim të papërmbajtshëm.
Labi i cili dikur njihej edhe si humanist i madh, duket se është zhgënjyer nga njerëzit që dikur i ka ndihmuar

Zhgënjimi i tij me ata njerëz duket se ka shkuar deri aty sa që Labi nuk është përmbajtur me fjalorin e tij.

Përmes një shkrimi në rrjetet sociale, Labi ka treguar zhgënjimin që ka pasur me njerëzit siç ka thënë ai që “dikur ia kanë hangër bukën dhe ja kanë parë hajrin”.
“Nëse nuk ju rrihet afër meje në rrotë samës shkoni! Tani shifni kush është i miri e kush i keqi”, ka shkruar Labi

Nuk dihet saktësisht se kujt Labi ja ka drejtuar këto fjalë të rënda, por që gjithsesi nuk është gjuha me të cilin duhet të komunikojë i zgjedhuri i popullit me votuesit.

-Sponzor-