Laboratori & Poliklinika “NDRIÇIMI – RM”, zgjidhje ideale për shëndetin tuaj

0

 

Shpesh herë ndodh që ju mos të ndiheni mirë me shëndetin dhe  problemin nuk e dini. 

Sponzor

Ndodh që ta vizitoni mjekun, të bëni analiza, por prap problemin nuk e dini. Kjo ndodh pasi që ndoshta keni vizituar laboratorin e analizave të gabuar dhe nuk keni gjet shkakun e sëmundjes tuaj. 

Laboratori & Poliklinika “NDRIÇIMI -RM” që ndodhet në Deçan, ka aparate të persosura dhe njerëz te specializuar për të gjetur problemin tuaj shëndetësor. 

Laboratori & poliklinika “NDRIÇIMI-RM” kryen shumë shërbime siç janë: 

Laborator Biokimik, Hematologjik, Mikrobiologjik, Mjekësi familjare, Interno& endokrinologji, Gjinekologji, Ortopedi dhe ORL.

Laboratori & poliklinika “NDRIÇIMI -RM” kryen një shërbim tjetër; Punonon Testet e  Alergjisë përmes gjakut, ky është një shërbim i veçantë në Komunen e Deçanit pa pasur nevoj të shkoni në qytete tjera. 

Laboratori & Poliklinika “NDRIÇIMI -RM” ndodhet në Deçan përballë Qendrës së Mjekësisë Faniljare (Spitalit) 

Na kontaktoni në numer: 044270584

Në viber: +383 44 270 584

-Sponzor-