Lahi Brahimaj kujton Zahir Pajazitin

0

Kandidati për deputet nga AAK-ja, Lahi Brahimaj, ka kujtuar dëshmorin dhe bashkëluftëtarin e tij, Zahir Pajazitin.

Postimi Brahimajt:

Sponzor

Zahirin e njoha që nga themelimi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Prishtina e Jabllanica ishin pikëtakimet tona gjatë rrugëtimit për liri.
Ideator, organizator e strateg i rrallë.
Njëzetekatër vite më parë, Pestova ishte dëshmitare e rezistencës së tij, Edmondit e Hakifit. Heroizmi i tyre u trashëgoftë ndër breza.

Lavdi!

-Sponzor-