Lajm i madh: Ska më pritje për vizë gjermane

0

Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë, nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70% në tetë muajt e parë 2017.

“Die Welt” i ka kushtuar sot dy artikuj temës së punësimit të të huajve në Gjermani.

Sponzor

Një punë në Gjermani, shumë njerëz në vendet e Ballkanit Perëndimor e shohin këtë si të vetmen rrugëdalje nga papunësia në atdheun e tyre, kështu që mos e humbisni edhe ju këtë rast, detajet për aplikim. Shtyp mbi reklamë për të shikuar video:

Aplikimi është shumë thjeshtë dhe vlen për të gjithë shqiptarët.

Angel merkel flet per viza

Angel merkel flet per viza

Posted by Virtual News on Monday, September 24, 2018

-Sponzor-