LAJMI FUNDIT: BDI nga shqiptarët e LSDM nga maqedonasit po i fitojnë zgjedhjet?

0

Vetëm disa minuta pasi dolën informacionet e para nga përpunimi i votave në terren, faqja e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve u bllokua. Nga ajo çfarë u pa për herë të fundit nga përpunimi i rezultateve në 566 vendvotime, ose 12 ose 13 për qind e vendvotimeve u vërejt se koalicioni “Mundemi” e udhëhequr nga LSDM-ja prin me 34 për qind, VMRO-DPMNE me 33 për qind, BDI 12 për qind, dhe koalicioni ASH- Alternativa 10 për qind.

-Sponzor-