LAJMI FUNDIT: Mali Zi tërheq njohjen e Pavarësisë së Kosovës?

0

Partitë pro serbe në Mal të Zi, kanë njoftuar se do të bëjnë një peticion me të cilin do të kërkohet që qeveria ta tërheq njohjen e pavarësisë së Kosovës.

Fronti Demokratik dhe Këshilli Kombëtar Serb, që përfaqësojnë komunitetin serb në Mal Të Zi kanë thënë se përmes mbledhjes së nënshkrimeve dëshirojnë që ta arrijnë këtë, shkruan BalkanIngisht.

“Së paku 85% e qytetarëve të Malit të Zi nuk e përkrahin njohjen e shtetit të rremë të Kosovës”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga Partia Demokratike Popullore – njëri prej grupeve më të mëdha opozitare në Mal të Zi.

Mbledhja e nënshkrimeve do të nisë këtë javë.

-Sponzor-