Leonora Jakupi dhe Asim Gashi e kallin me potpurin e fundit

0

Këngëtarja e madhe Leonora Jakupi dhe këngëtari Asim Gashi, kanë sjellur potpurinë me të re.

Ata kanë krijuar show në vete me paraqitjen e tyre në xhirimet festive të emisionit festiv n’Kosovë Show.

Sponzor

Potpuria e tyre po pëlqehet mjaftë shumë nga publiku shqiptar.

 

-Sponzor-