Libri biografik për Thaçin po promovohet edhe në Berlin

0

Pas ligjëratës në Këshillin Gjerman për Marrëdhënie Ndërkombëtare, presidenti Thaci ka marrë pjesë në prezantimin e librit biografik “New State, Modern Statesman” me autorë Roger Boyes dhe Suzy Jagger.

Pas nënshkrimit të kojeve të librit, ambasadori gjerman, Wolfgang Ischinger në fillim të ligjëratës së Thaçit ka thënë se rekomandion të gjithëve leximin e këtij libri.

Sponzor

Në këtë promovim, pritet të flet edhe autori i këtij libri, Roger Boyes. Liberi deri më tani është prezantuar në shumë qendra botërore.

-Sponzor-