Lokja Hajrie ka një lutje për të gjithë ne

0

Hajrije Kryeziu nga Bubaveci, jeton e vetmuar brenda mureve të plasaritura Hajrije Kryeziu nga fshati Bubavec, Komuna e Malishevës, që 17 vjet jeton e vetmuar.

Ajo më rastin e vizitës qe iu bë përmes emisionit “Edhe unë jam Kosove” kërkon ndihmë në të gjitha aspektet. Jeton në kushte të vështira materiale, në një shtëpi tejet të vjetër dhe nuk ka aspak siguri për të vazhduar se jetuari brenda asaj çatie të plasaritur. Më poshtë mund të ndiqni rrëfimin e saj./ 21Media

-Sponzor-