Lokja nga Gllogjani: Ja çfarë bëri Ramushi në luftë, ju gjithë e njhihni që ai luftoj por ai…(Video)

0

Jeton në Gllogjan të Decanit. Lokja Razë ka 74 vite dhe jeton që 24 vite e vemte. Aryseja pse jeton e vetme është se ajo nuk e lëshon shtëpinë e saj. Vite më parë ishte martuar ajo dhe pas një kohe kishte bërë një gjest të rrallë, pasi që Zoti nuk i kishte falur fëmijë, shkruan Gazeta NewBorn.

Sponzor

Ajo kishte vendosur që ta martonte burrin e saj. Por pasi e martoj burrin ajo, ngeli vetmuar pasi që burri dhe ortakja e saj shkuan në Gjermani për të jetuar, ndërsa ajo kishte refuzuar. E kthjellët ende ajo mbanë mend si fëmijë Haradinaj, kujtime të cilat i ndau në emisionin n’Kosovë Show, transmeton Gazeta NewBorn.

Lokja Razë kishte punuar aq shumë me punë dore sa që kishte ndërtuar e vetme shtëpinë para lufte.

Pas saj e ftuar ishte edhe Ari Blu e cila provoj këngën e saj të re/Gazeta NewBorn/

-Sponzor-