Lori & Krenar Krasniqi e sjellin një super bashkëpunim ( video)

0

Këngëtaret Lori & Krenar Krasniqi e sjellin një super këngë në duet të titulluar “Martese Shqiptare”. Adhuruesit e këtyre dy këngëtareve kanë mundësin që ta dëgjojnë dhe ta shikojnë një super bashkëpunim nga dyshja simpatike e muzikës shqiptare, shkruan Telegramisot.

Për më shumë rreth kësaj këngë kliko në linkun

Sponzor

-Sponzor-