Lot dhe emocione nga Çun Lajqi në “Përrallë me Tupan” (Video)

0

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte aktori i mirënjohur Çun Lajqi.

Karriera e tij e bujshme, ka bërë që të gjithë ta njohim dhe ta vlerësojmë talentin e tij.

Sponzor

Çuni performoi një monolog, ku emocionoi gjithë publikun, duke përfunduar me lot.

Ai poashtu foli edhe për çështjen e demarkacionit, dhe çfarë i kishte shkruar kryeministrit Haradinaj dhe deputetit Ramiz Kelmendi.

-Sponzor-