Luftëtari i tri luftërave shqiptare i del në mbështetje Kujtim Shalës për kryeministër

0

Dan Limaj i njohur në lutë me nofkën ”Kitrra” i ka dalur në mbështetje anëtarit të LDK-së, Kujtim Shalës, për të cilin thotë se meriton të bëhet kryeministër.

Sipas Limajt, integriteti dhe modestia e Shalës është nevojë dhe domosdoshmëri për ditët e sotme për Kosovën.

Sponzor

Postimi i tij:

#Kujtim ShalaPërKryeministër
Ne keto kohe fortune, ne mes te ketyre udhekryqeve, duhet te bejme kujdes ne rrugen qe do zgjedhim. Rruga qe do zgjedhim, keto kohe, kerkon:
– Vizion;
– Planifikimi strategjik;
– Kurajo;
– Fokusim dhe
– Bashkëpunim
Integriteti dhe modestia e z. Kujtim Shala eshte nevoje dhe domosdoshmeri e diteve te sotme.

-Sponzor-