Luli i demanton shpifjet, thotë se iu montuan mesazhet e WhatsApp

0

Lulzim Jashari ka reaguar pas publikimeve të disa artikujve në media, ku dikush, i publikoj disa mesazhe private e të cilat sipas Lulit janë montazhe.

Luli thotë se një gjë e tillë s’ka ndodhë derisa thotë se mesazhet janë montim dhe kanë synim prishjen e imazhit të tij.

Sponzor

E gjitha kjo ndodhi pasi dikush publikoj disa mesazhe ku pretendonte se i ka shkruar me Lulin. Por e gjitha kjo ishte montazh.

-Sponzor-