Luli dhe Huggo sjellin projektin e ri, mijëra klikime për pak orë

0

Lulzim Jashari dhe Huggo kanë sjellur projektin e tyre të përbashkët që quhet “Filma”, njofton Gazeta NewBorn.

Për pak orë, ky klip dhe këngë ka marr mijëra shikime në Youtube, duke u bërë ndër këngët me të pëlqyera.

Sponzor

E përkrahje këta të dy kanë gjetur edhe nga miqtë e tyre në rrjetet sociale.

-Sponzor-