Lulja nuk qesh pranë gruas së këtij kolegu të Medës

0

Edhe Lulja e Medës, si gratë e shumë këngëtarëve të tjerë, është bërë e njohur dhe mjaftë e përfolur. Flitet e diskutohet çdo foto e saj e lëshuar në rrjete sociale.
Nëna e katër fëmijëve duket mjaftë në formë dhe gjen kohë edhe për tu kujdesur për veten.

Meda ka shoqëri të mirë me shumë këngëtar e këngëtare të estradës, një pjesë prej të cilëve tashmë i ka miq të mirë edhe Lulja, shkruan “Kosovarja”, transmeton Gazeta NewBorn.
Në një foto, ku shihen Shkëlzen Jetishi me gruan dhe Meda me Lulen, ndërkohë që të gjithë të tjerët janë të qeshur, vetëm Lulja është e ngrysur.

Sponzor

-Sponzor-