Madhështore: Jasmina e vogël e kryen me sukses operimin e mundësuar nga shoqëria e bashkuar “Prizreni”

0

 

Jasmina e vogël nga Novosoella e ka kryer me sukses operimin falë shoqërisë së bashkuar “Prizreni” që i’a mundësuan këtë operim.

 

Njoftimin për operimin e saj me sukses e ka bër të ditur drejtori i shoqërise, Nuridin Hoxha.

Ja postimi i tij me poshtë:

21.05.2019
Falënderimi’ i takon Zotit pastaj dorëdhansit që Jasmina e vogël është shum mirë dhe është dal nga spitali i urojm suksese dhe në të ardhmen teë ket jet dhe shëndet dhe të gëzohet me familjen e saj,” Falënderojm dhe Dr. Evren Fehmi Atay për pune e mrekullueshme që po e bën..!

 

-Sponzor-