Madhështore: Sh.F. ”Talenti” bënë krenar Malishevën, arrin në finale në turneun ballkanik në Shqipëri

0

Shkolla e Futbollit ”Talenti” nga Malisheva, ka arritur të shkoj në finale të turneut ballkanik i cili u mbajtë në Shqipëri, konkretisht në Kompleksin Sportiv ”Tirana Internaciona”.

Në këtë turne me shumë vlera, kishte shumë gar, shumë kënaqësi dhe shumë gëzim, ku talenti i nxenësve Sh.f ”Talenti” triumfoj dhe arriti në fazën finale.

Sponzor

Te entjen zhvillohet ndeshja finale ku kjo shkollë pret të përjetoj gëzime dhe emocione të paharruara

-Sponzor-