Maestro i ri i sofrave tradicionale

0

25 vjecari Qendrim Shala nga Deçani, specialist i kuzhines, tash e sa vite ka filluar me këtë hobi, por që sot ai këtë punë e ka profesion.

-Aktualisht, maestron e ri të kuzhines dhe specialitetet e tij si:sofra tradicionale, të kombinuara etj mund t’a gjeni në Restaurant “Antika” në Lëbushë, rruga Pejë-Deqan.

Sponzor

Antika Exclusive

-Sponzor-